Oldal kiválasztása

Szolgáltatások

Az Eco Wood Home Solutions Kft. széleskörű szolgáltatást nyújt a megrendelőinek, családiházuk megtervezésétől egészen a kulcsrakész kivitelezésig.

Z

Tervezés

Nagy hangsúlyt fektetünk az épületek tervezésére. Kizárólag alacsony fenntartási költségű, modern, letisztult formavilágú épületeket tervezünk ügyfeleink számára.

Z

Kivitelezés

Cégünk kizárólag saját magunk által tervezett, faszerkezetes épületek kivitelezését vállaja, akár szerkezetkész, akár kulcsrakész készültségi szinten.

Z

Technológiák

 A megrendelő két technológia közül választhatja ki azt, amely az igényeinek és lehetőségeinek megfelel, így a költséghatékony/gazdaságos és prémium/ökologikus igényeket is ki tudjuk elégíteni.

Ingyenes tanácsadás

Generál tervezés

Miért válassza a generál tervezést?

– Egy építész tervező fogja össze és koordinálja a szakági tervezőket.

– Önnek nem kell gépész, villamos vagy esetleg tűzvédelmi tervezőt keresgélni, hiszen állandó, megbízható és jól bevált szakemberekkel dolgozunk, akik maximálisan ismerik a technológiát.
– Nem minden statikus/építész jártas könnyűszerkezetes házak tervezésében. Ebből kifolyólag nem feltétlenül ismerik azokat a megoldásokat/számításokat, amik akár jelentős %-ot is spórolhatnak a kivitelezési költségén.
– Egy cégnek és egyszer fog tervezési díjat fizetni. Nincsenek rejtett költségek. A tervezés végén az egyszerű bejelentésnek megfelelő tervdokumentációt fogja kézhez kapni.
– Állandó tervezői csapatunk nem csak a tervezés közben, hanem a kivitelezés alatt is maximálisan Ön mellett fog állni.
  • Építészeti terv
  • Statikai terv
  • 3D gyártmányterv
  • Tűzvédelmi méretezés
  • Gépészeti terv
  • Villamossági terv

SIP technológia

A SIP „Structural Insulated Panel” amerikai eredetű építési technológia, melynél két OSB lap közé EPS habot ragasztva jön létre az alap építőelem. Cégünknél a  SIP panelek között hagyományos fa bordavázas szerkezet viseli a terheket. Ez a techonlógia felveszi a versenyt a „hagyományosnak” mondható fa bordavázas szerkezetekkel. A helyszíni építés lényegesen gyorsabbá válik, az előregyártott elemeknek köszönhetően. A technológia megfelel minden hazai szabványnak és előírásnak, a beépített panelek ÉME engedéllyel rendelkeznek.

CLT technológia

A CLT „Cross Laminated Timber” több, egymásra merőleges irányban elhelyezett és egymáshoz ragasztott deszkából felépülő tömör fa panel. Az így létrejövő több irányban terhelhető szerkezeti elemek nagy méretben is gyárthatóak, így rugalmas építészeti tervezést tesznek lehetővé. A panelek felületét látszó kivitelben is meg lehet hagyni, így egyedi megjelenést biztosíthatnak. Az előregyártott panelek nemzetközi tanúsítványokkal rendelkeznek, melyek a tűzvédelemre is kiterjednek. Mivel tömör fa szerkezetről van szó, így kifejezetten ökologikus építőanyagnak minősül.

Mely régiókban érhetőek el a szolgáltatások?

Cégünk főként Pest, Fejér, Komárom-Esztergom megyékben és a Balaton térségében Zamárdi vonaláig aktív. Egyéb területeken a partnercégeink tudják felvállalni a kivitelezést a tervezési szakaszt követően.

Kész tervvel rendelkezem, így is vállalják a kivitelezést?

Törekszünk kizárólag a saját terveinkből építkezni, hiszen ez az alapvető identitása cégünknek. Bizonyos esetekben, ha a tervek megfelelő minőségben és részletességben készülnek el, lehetőség van azok alapján kivitelezni. Ezt minden esetben egyedileg, egyedi feltételek mellett bíráljuk el.

SIP vagy CLT? Melyik jobb?

Véleményünk szerint az építési technológiák közül, beleértve akár a hagyományos, vagy acélvázas technológiákat is, nem lehet meghatározni, hogy melyik jó, vagy melyik rossz. MINDEN technológiának van előnye és hátránya. Igyekszünk az ügyfelek igényeihez és lehetőségeihez mérten, illetve az adott épület szempontjából a legkedvezőbb megoldást javasolni.

Küldjön üzenetet!

Adatvédelmi tájékoztató

Előzetes bejelentkezés szükséges!

2051 Biatorbágy, Kőris utca 2. Tópark Épületkomplexum D. ép. I. em. 2.

+36 30 129-1656

info@ecowoodhomes.hu